My pitch >

Paint the future

Organisaties die creativiteit en een open mind combineren met ondernemerschap en inspirerend leiderschap hebben de toekomst. Dit zijn de organisaties die passen in de nieuwe economie. Deze organisaties willen niet alleen winstgevend zijn, maar ook een mooie footprint achterlaten: People | Planet | Profit.

Ik help met de vormgeving van De Nieuwe Organisatie en biedt creatieve en praktische oplossingen voor nieuwe businessmodellen, nieuwe manieren van (samen)werken en organiseren, branding, leiderschap en cultuurvorming. Of het nu gaat om de invoering van Het Nieuwe Werken, een advies over profilering via social media, de inrichting van de organisatie of workshops. Mijn aanpak is pragmatisch, verbindend en duidelijk. Ik zet mijn creativiteit en gedrevenheid in om resultaat te bereiken.

NewCompanyCreations™

Co-creatie | Co-design | Co-business models

De mooiste ideeën en successen ontstaan door samenwerking die is gebaseerd op co-creatie. NewCompanyCreations™ is een creatief label voor organisatievernieuwing. Onder deze vlag werk ik samen met marketeers, organisatie- en communicatiespecialisten, strategie-experts, coaches, vormgevers en creatieve denkers. Door het combineren van expertise, zijn wij in staat nieuwe invalshoeken aan te reiken en slimme oplossingen te bieden voor het vormgeven en succesvol maken van De Nieuwe Organisatie.

Wanneer?

U wilt beter, succesvoller, inspirerender, duurzamer , aantrekkelijker, anders, resultaatgerichter, toekomstvaster, leuker, eerlijker, rendabeler, innovatiever, slagvaardiger, zichtbaarder, spiritueler, mensgerichter, ondernemender, klantgerichter of meer onderscheidend zijn. 

U zoekt praktische ondersteuning en een frisse kijk op anders werken en slimmer organiseren. 

Toegevoegde waarde(n)

Organisatievernieuwing raakt het hart en de kernwaarden uw organisatie. De waarden die ik toevoeg: creativiteit, eigenaarschap, nieuwsgierigheid, vertrouwen, helderheid, focus op resultaat. 

Ik combineer realisme x idealisme, ga voor inhoud x acceptatie. Met mijn ruime ervaring als organisatieadviseur, help ik ideeën om te zetten in praktisch resultaat. Ik werk hierin altijd samen met de professionals in uw organisatie. Hierbij gebruik ik mijn ervaring als coach. Zo draag ik mijn kennis over én creëer ik beweging.