My value >

Creatie

Een idee, een aanpak, een workshop. Praktisch resultaat, verfrissende actie, het mobiliseren van energie en toegevoegde waarde in korte tijd. Dat zijn de stijlkenmerken van mijn workshops en interventies. Hierbij horen verrassende werkvormen en een uitnodigende locatie. Mogelijke inzet: verkenning, kick-off, bewustzijn en beweging creëren. Heeft u zelf een idee voor een maatwerkworkshop, dan help ik dit te realiseren.

Advies

Voor fundamentele vernieuwing en passende realisaties is het soms nodig eerst te kijken wat effectief is in uw organisatiecontext. Wat werkt bij een ander, werkt niet altijd in uw organisatie. Kenmerken van mijn advies: een helder verwoord maatwerk advies, realistische aanbevelingen, een vooruitblik op praktische implementatieaanpak, acceptatie bij stakeholders.

Realisatie

Er komt een moment dat de echte actie nodig is. Ik help met de realisatie van nieuwe manieren van werken, organiseren en (her-)positioneren. Ik zie graag concrete resultaten. Bijvoorbeeld in gerealiseerde targets, nieuwe klanten en markten, meer rendement, gedeelde en geleefde waarden, duurzame oplossingen, een beter imago, meer productiviteit en tevreden, geïnspireerde professionals. Bij realisatie en implementatie werk ik samen met de professionals in uw organisatie. Zo creëer ik acceptatie én draag ik mijn kennis over op de organisatie.

Coaching

Bij inspiratie, zoeken naar of verankering van vernieuwing. Bij leiderschapsvragen, ondernemersvragen en persoonlijke uitdagingen in een vernieuwde werkcontext. Soms is reflectie of herkadering van de situatie nodig. Via team- of personal coaching help ik tot nieuwe inzichten te komen. Van hieruit ontstaat beweging en ruimte voor een nieuwe richting.

Communicatie

Concreet resultaat is zichtbaar en tastbaar. Daarom bied ik ook ondersteuning in het zichtbaar maken. Door communicatiecampagnes, uw branding en organisatiecultuur nog beter te activeren in inspirerende en pakkende uitingen en door social media in te zetten, zowel in uw externe positionering als ter ondersteuning van een veranderingstraject.