Maak een afspraak
Maak een afspraak
Community.
Openness.
Collaboration.
Accessibility.
Sustainability.
living the five
coworking principles
over rosan gompers
Reinventing
the workplace
Rosan Gompers is een organisatiestrateeg,  werkconceptontwikkelaar, innovator, trendwatcher, change maker en auteur. Rosan ziet relevante trends en ontwikkelingen en weet deze te benoemen en vertalen naar scenario’s en heldere keuzes voor haar klanten. Zij helpt organisaties naar een  volgend niveau, waar nodig samen met de experts in haar netwerk. Rosan heeft ruime ervaring als spreker, veranderaar, ondernemer en is maatschappelijk actief betrokken.

Rosan begon haar carrière als consultant bij Quint. In 2000 lonkte het ondernemerschap en werd zij partner bij Quint. Als organisatiesocioloog specialiseerde zij zich in organisatiecultuur en organisaties in verandering. In 2010 startte Rosan NewCompany Creations als een boutique consultancy label. Zij past haar expertise toe binnen het domein van de toekomst van werk, waarbij zij focust op future scenario's.
In de media
Rosan deelt haar expertise en ervaring regelmatig in podcasts, op radio en televisie, in artikelen en vakbladen. Daarnaast treedt zij regelmatig op als moderator. In gesprek met Rosan?
boek een interview

Dive into the 
New World of Work

Nieuwsgiering naar de manier waarop we werken, leven en bewegen in de stad van de toekomst? Meer weten over de toekomst van het kantoor, inspirerende werkomgevingen, veranderende werk- en leefpatronen of een brug slaan tussen generaties op de werkvloer?
Let's talk
Algemene voorwaarden
Privacy statement