Maak een afspraak
Maak een afspraak
Trend Talks & Forecasts

‘Ons vakgebied is in beweging en vermengt met andere sectoren; onze leef- en werkpatronen veranderen en nieuwe generaties stellen andere eisen aan werkgevers. Wennen aan onvoorspelbaarheid is het nieuwe normaal. Om mijn klanten en mezelf te blijven triggeren en ‘to stay ahead’, onderhoud ik een actief netwerk van ‘future of work’ trendsetters, trendwatchers, architecten, projectontwikkelaars, hoteliers, coworkingspaces en thought leaders. Dit zorgvuldig door mij opgebouwde kennisnetwerk vormt de basis voor mijn trendtalks en trendsafari’s.’

Een inspiratiereis en trendtalk als fundament voor keuzes en investeringen in de werkomgeving, je workforce of werkcultuur? Of een keynote op jouw event of seminar? Rosan neemt je mee en praat je bij over the next steps in de wereld van werken.

Trendtalks & Keynotes
Trendtalk 2023, updates & facts

Het tempo van verandering is hoog, technologie bepaalt alle disruptie en onze systemen zijn overloaded. Wat betekent dit voor organisaties en beslissers? In deze talk geeft Rosan een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de toekomst van werk en organiseren. Zij licht toe hoe je innovatieve cultuur creëert en waarom ‘positive simplicity’ als design paradigma zo belangrijk is.

Gen Z & de toekomst van werk, get ready

Waar millennials houden van vrijheid en flexibiliteit, gaat Gen Z voor stabiliteit, veiligheid en zekerheid. Hoe speel je als organisatie in op deze veranderende behoeften, hoe sla je een brug tussen generaties op de werkvloer en hoe ga je om met generation bias in de boardroom? Triggers voor aantrekkelijke werkgevers!

De toekomst van het kantoor

Een groene werkomgeving draagt bij aan productiviteit en creativiteit. Wellbeing en hospitality worden steeds belangrijker in het kantoor waarin de employee journey centraal staat. Rosan deelt de laatste ontwikkelingen over de toekomst van het kantoor in deze talk, die zij lardeert met inzichten en praktische feiten uit de werkpraktijk.

Trendsafari's

Trendsafari’s zijn tailormade exclusieve inspiratie- en leerervaringen voor zakelijke groepen, CEO’s en beslissers in het facilitaire-, HR-, marketing-, IT- of vastgoed vak. Een trendsafari kenmerkt zich door een maatwerk programma, inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen, site visits en lezingen van experts en thought leaders in het werkveld. Een trendsafari biedt een high-end totaalervaring over de manier waarom we werken, leven en bewegen in de stad van de toekomst.

Recente trendsafari’s //

  • Trendsafari in Copenhagen voor vastgoedinvesteerder, – operator en ontwikkelaar Befimmo
  • Trendsafari in Berlijn voor Befimmo en coworking operator Silversquare
  • Trendsafari in Amsterdam voor het Zwitserse architectenbureau Offconsult AG
  • Trendsafari in Kaapstad voor de Cape Town Coworking Guide
Maak een belafspraak
Expertise
Trendforecasts
Meld je aan voor online trendupdates; 1 x per kwartaal de laatste updates rechtstreeks in jouw inbox!
Aanmelden

Dive into the 
New World of Work

Nieuwsgiering naar de manier waarop we werken, leven en bewegen in de stad van de toekomst? Meer weten over de toekomst van het kantoor, inspirerende werkomgevingen, veranderende werk- en leefpatronen of een brug slaan tussen generaties op de werkvloer?
Let's talk
Algemene voorwaarden
Privacy statement