Maak een afspraak
Maak een afspraak

Expertise

1 / 5
Trend Talks & Forecasts

Inzicht in de laatste trends? Een trendtalk of inspiratiemoment als fundament voor keuzes en investeringen in de werkomgeving, de volgende generatie collega’s of de werkcultuur? Een keynote op jouw event of seminar? Rosan neemt je mee en praat je bij over the next steps in de wereld van werken.

Vraag een maatwerk offerte aan voor de juiste triggers of boek direct een trendtalk.

Trendtalk 2023, updates & facts
Gen Z & de toekomst van werk, get ready
De toekomst van het kantoor
Learn more
2 / 5
Werkplekstrategie

Het herontwerpen of aanpassen van de werkomgeving, kantoor of coworkingspace vraagt om een goede werkplekstrategie en een heldere en brede blik op de toekomst. En dat is niet langer sec een facilitaire aangelegenheid of een vraag voor een interieurarchitect. Rosan slaat een brug tussen expertises en filtert de relevante ontwikkelingen voor jouw organisatie.

Een toekomstbestendige werkplekstrategie
Een heldere visie op hybride werken
De fysieke, digitale en mentale werkomgeving
Meer weten?
Recente cases
Learn more
3 / 5
Conceptontwikkeling

Out of the box denken, nieuwe mogelijkheden zien, de tijdgeest begrijpen, trends doorgronden en je inleven in de doelgroep. Rosan Gompers helpt je bij het ontwikkelen en uitwerken van een werk- of hospitality concept voor jouw organisatie, space of pand en creatieve interventies, campagnes en ervaringen; ‘maak gebruik van mijn breinkracht!’

Proposities voor coworkingspaces
Creatieve communicatieformats
Merkbeleving en de employee experience
Learn more
4 / 5
Verandermanagement

Always in beta; het nieuwe veranderen. In de wendbare organisatie is verandering de enige constante; in een wereld vol disruptie en exponentiele verandering moeten organisatie, cultuur en collega’s voortdurend meebewegen. Rosan helpt je met een eigentijdse veranderstrategie die collega’s enthousiasmeert en wendbaarheid creëert. 

Veranderstrategie en verandermanagement
Cultuur- en gedragsverandering
Wendbaar worden
Meer weten?
Bekijk cases
Learn more
5 / 5
Advies & Coaching

“Hoewel ik mij beweeg in de niche van innovatie, werkplekstrategie en organisatieontwikkeling is mijn expertise en projectervaring breed. Maak een afspraak als je even wilt sparren of een specieke vraag hebt over de toekomst van werken en organisatieverandering. De rol van strategisch adviseur en sparringpartner gaat mij goed af.” 

Employee journeys en design thinking
Cultuur- en leiderschapsvragen
De why, how en what helder verwoord
Een goed veranderverhaal
Meer weten?
Rosan's aanpak
Learn more

Dive into the 
New World of Work

Nieuwsgiering naar de manier waarop we werken, leven en bewegen in de stad van de toekomst? Meer weten over de toekomst van het kantoor, inspirerende werkomgevingen, veranderende werk- en leefpatronen of een brug slaan tussen generaties op de werkvloer?
Let's talk
Algemene voorwaarden
Privacy statement