Maak een afspraak
Maak een afspraak
Conceptontwikkeling


Of het nu gaat om het helder uitwerken en verwoorden van het werkconcept voor jouw organisatie of een creatieve interventie of campagne; alles begint met een goed idee en een visie. Out of the box denken, nieuwe mogelijkheden zien, de tijdgeest begrijpen en trends doorgronden zijn daarbij key. Dit verbinden aan wat bij jouw organisatie of doelgroep past en vertalen naar een maatwerk aanpak; ‘maak gebruik van mijn breinkracht!’

Recent gewerkt aan
Werkconcepten

Een werkconcept is de vertaling van de werkplekstrategie in heldere oplossingen en keuzes in de fysieke, digitale en mentale werkomgeving. Als geen ander is Rosan in staat een maatwerk en uniek werkconcept te creëren en collega’s, beslissers en stakeholders hiermee te enthousiasmeren. ‘Visualiseer de toekomst; in het werkconcept verbinden we ruimte, technologie en cultuur vanuit een helder toekomstbeeld.’

 • Coworking bij Impact City’s Apollo 14, de Werkfabriek en The Hague Humanity Hub
  Rosan Gompers was betrokken bij de ontwikkeling van de startup community voor Impact City in het oude KPN hoofdkantoor in de Binckhorst en de ontwikkeling van de coworking proposities voor de Werkfabriek en The Hague Humanity Hub.
 • ‘Dichterbij’ vertaald naar een nieuw kantoorconcept voor Rabobank Regio Den Haag
  Samen met Studio van ’t Wout Interieurarchitecten gaf Rosan het vernieuwde kantoor van de Rabobank Regio Den Haag vorm. Hierbij ging het om het moderniseren van het kantoor en het creëren een verbindende manier van werken in een sector waar de interactie sterk wordt bepaald door digitalisering.
Creatieve concepten

Een campagne, de merkbeleving versterken, de employee journey verbeelden, een change lab inrichten of een online magazine creëren. Rosan zet aansprekende ideeën om in uitdagende concepten die inspirerend en raken. Soms als onderdeel van de veranderstrategie of als een prikkelende incentive die de koers van de organisatie of je project versterken.

 • Creatieve communicatieformats en campagnes voor de ANWB in verandering
  Als lead Change & Communicatie was Rosan Gompers verantwoordelijk voor de creatieve verandervisie, – aanpak en communicatieformats voor het veranderprogramma ANWB Move. Met ANWB Move wordt de toekomst van werken bij de ANWB vormgegeven.
 • Het merkverhaal van Zorg en Zekerheid vertaald naar de merkbeleving op kantoor
  Rosan ontwikkelde met The Community Office een nieuw werkconcept voor Zorg en Zekerheid. Recent ontwikkelde The Community Office een concept voor de merkbeleving op kantoor. Collega’s, klanten en bezoekers ervaren hoe Zorg en Zekerheid haar missie en rol als regionale zorgverzekeraar invult.
Expertise
Trendforecasts
Meld je aan voor online trendupdates; 1 x per kwartaal de laatste updates rechtstreeks in jouw inbox!
Aanmelden

Dive into the 
New World of Work

Nieuwsgiering naar de manier waarop we werken, leven en bewegen in de stad van de toekomst? Meer weten over de toekomst van het kantoor, inspirerende werkomgevingen, veranderende werk- en leefpatronen of een brug slaan tussen generaties op de werkvloer?
Let's talk
Algemene voorwaarden
Privacy statement