Maak een afspraak
Maak een afspraak
Verandermanagement

Always in beta; in de wendbare organisatie is verandering de enige constante. Disruptie en exponentiële verandering vraagt organisaties, leiders en collega’s voortdurend in beweging te blijven. Rosan helpt met een eigentijdse veranderstrategie en een aanpak die collega’s enthousiasmeert en wendbaarheid creëert. Op basis van jarenlange ervaring met het begeleiden en ensceneren van veranderingen in grote en kleine organisaties helpt Rosan, als gedragsexpert, zowel organisaties als teams en collega’s in verandering. 

Rosan is gecertificeerd coach en expert in Organizational Behavior Management (OBM), cultuuranalyse en de ontwikkeling van leiderschapsstijlen (o.a. Human Synergistics).

Recent gewerkt aan
De verandervisie voor ANWB Move; Change Lab als basis voor beweging

In de rol van lead Change & Communicatie was Rosan verantwoordelijk voor het veranderprogramma ANWB Move; van visie, tot ontwerp tot het creëren van organisatie brede impact. Experimenteren, doen, ervaren en leren zijn de sleutels in de wendbare wereld van werken. Een mindset die ook staat centraal in de verandervisie en het ANWB Move Change Lab waarin ANWB haar toekomst van werken ervaart en ontwikkelt.

Samenwerken in een activiteit gerichte werkomgeving bij SURF

Kennisdelen en constant innoveren is key voor SURF. Online veilig kunnen samenwerken is belangrijk en dat is niet alleen een kwestie van tooling, maar vooral een kwestie van mindset. In deze academische setting met high-tech professionals begeleidt Rosan de change naar een cultuur van online en cross-team kennisdeling, samenwerking en transparantie.

Visie en aanpak hybride werken voor diverse klanten

De stap naar verplicht thuiswerken was in vele organisaties snel gemaakt. De stap ‘terug naar kantoor’ en werken in een hybride setting, blijkt voor organisaties uitdagender. Collega’s zijn gewend aan ‘thuis’ en managers vallen terug op regels. Hoe geef je hybride werken vorm en hoe doorbreek je werkpatronen? Rosan helpt verschillende directies en leiders om de kansen van hybride werken ten volle te benutten.

Expertise
Trendforecasts
Meld je aan voor online trendupdates; 1 x per kwartaal de laatste updates rechtstreeks in jouw inbox!
Aanmelden

Dive into the 
New World of Work

Nieuwsgiering naar de manier waarop we werken, leven en bewegen in de stad van de toekomst? Meer weten over de toekomst van het kantoor, inspirerende werkomgevingen, veranderende werk- en leefpatronen of een brug slaan tussen generaties op de werkvloer?
Let's talk
Algemene voorwaarden
Privacy statement